24 juni 2018
16:30

Qviding FIF Vinröd

Referat: Solängens BK Grön - Qviding FIF Vinröd

Näst sista seriematchen för Solängen Grön spelades idag hemma på Eklandavallen i fint väder. Återigen var det riktigt varmt under matchen. I matchinledningen får vi direkt ett bra läge att göra 1-0 men Qvidings målvakt gör en fin räddning. Vi kommer inte riktigt igång i första perioden med vårt fina passningsspel. Qviding gör det bra och ligger nära så vi kommer aldrig riktigt till med några heta målchanser. Defensivt gör vi det jättebra, motståndarna kommer inte till några farliga lägen heller. Vi skall också nämna att vi spelade i motvind i första perioden och det gjorde även sitt. I andra perioden är vi lite mer taggade och börjar så smått komma igång med vårt spel. Vi lyckas efter en stund i andra göra 1-0 vilket var ganska skönt. Resultatet står sig inför sista, i sista perioden gör vi ganska omgående 2-0 och efter det kommer vi igång med vårt spel väldigt bra. Motståndarna kommer inte till några riktiga farligheter, dock kämpar dom på bra och spelar bra fotboll emallanåt. Efter att vi gör 3-0 så tappar motståndarna gnistan och vi kan spela klart matchen och verkligen spela ut. Vi vinner till slut med 6-0. Noterbart är att 3 mål görs av våra ytterbackar vilket är väldigt kul då vi pratar mycket om att följa med och hålla spelbredden och komma på överlapp på kanterna.